Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 180 g full cream milk
- 60 g white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 60 g unsalted butter, melted
- 450 g baker's flour
- 1 tsp salt
- 2 eggs, lightly beaten
- 300 g hazelnut chocolate spread (see Tips)
Glaze
- 1 egg yolk
- 15 g full cream milk
- icing sugar, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1141.6 kJ / 271.8 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 164.2 mg
Alternatieve recepten
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Cinnamon buns
3h 5min
Pull-apart pizza sun
1h 30min
Zebra bundt
1h 10 min
Soft Sweet Buns
1h 10 min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35 min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 Std. 5 Min
Pretzels
1h 35 min