
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- extra virgin olive oil to grease
- 220 g water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
Filling
- 300 g mozzarella cut into pieces (3 cm)
- 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3cm)
- 155 g sun-dried tomato strips, drained and oil reserved
- 1 egg
- 40 g tomato paste
- 1 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano to taste
- sea salt to taste
- 120 g sliced ham cut into pieces (see Tips)
Assembly
- 1 egg lightly beaten
- fresh basil leaves to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 524.1 kcal / 2201.3 kJ
- Eiwitten
- 25.7 g
- Vetten
- 26 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 932.2 mg