Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 100 g milk
- 130 g water
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra for dusting
- 140 g wholemeal plain flour
- 1 tsp salt
- 30 g flaxseeds (linseeds)
- 30 g poppy seeds
- 1 egg
Broccoli filling
- 180 g broccoli, cut into pieces
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 170 g smoked ham, diced
- 120 g cream cheese
- 120 g Swiss cheese, cut into pieces (see Tips)
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1148.9 kJ / 273.5 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 435.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Spiced pumpkin palmiers
2 godz. 50 min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Rosemary meat pies
3h 30min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min