Torta di rose salato (savoury "roses")

Torta di rose salato (savoury "roses")

4.6 12 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
14 portions

Ingrediënten

Dough
  • milk
    100 g
  • water
    130 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • sugar
    2 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • baker's flour plus extra for dusting
    300 g
  • wholemeal plain flour
    140 g
  • salt
    1 tsp
  • flaxseeds (linseeds)
    30 g
  • poppy seeds
    30 g
  • egg
    1
Broccoli filling
  • broccoli cut into pieces
    180 g
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    4
  • smoked ham diced
    170 g
  • cream cheese
    120 g
  • Swiss cheese cut into pieces (see Tips)
    120 g
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • egg lightly beaten
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 435.6 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1148.9 kJ / 273.5 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 24.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...