Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, chilled and cut into pieces (1-2 cm)
- ½ tsp salt
- 100 g water, chilled, plus extra if needed
Iced puff pastry
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces (1-2 cm)
- 200 g plain flour
- 1 ½ tsp salt
Pie filling
- butter, melted, for greasing
- 2 sprigs fresh rosemary (10 cm), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx.180 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 1 tbsp cornflour
- 700 g beef rump steak, cut into pieces (1 cm)
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp VEGEMITE®
- 100 g button mushrooms, cut into pieces
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- plain flour, for dusting
- full cream milk, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1204.7 kJ / 286.8 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 424.3 mg
Alternatieve recepten
Iced puff pastry
40min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Buttermilk scones
35 min
Sticky date pudding
1h 30min
ANZAC biscuits
40min
Aussie meat pies
2h
Pikelets
35 min
Lasagne bolognese
2h 30min
Pizza dough
1h
Basic muffin mix
30 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Mini chicken pies
1 godz. 20 min