Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g full cream milk
- 60 g butter
- 2 tsp dried instant yeast or 20 g fresh yeast
- 500 g baker's flour
- 1 tsp salt
- 1 egg
- grapeseed oil, for greasing
Custard
- 30 g cornflour
- 50 g raw sugar
- 1 egg
- 160 g full cream milk
Assembly
- water, for brushing
- 120 g sultanas
- 180 g apple (approx. 2 medium apples), peeled and cut into pieces (1 cm)
- ½ tsp ground cinnamon
- milk, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 686.6 kJ / 163.4 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 45.5 mg
Alternatieve recepten
ANZAC biscuits
40min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Hot cross buns
1h 40min
Pull-apart sunshine bread
40min
Sultana, apple and custard pastries
2u. 40min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35 min
Wagon wheel slice
2u. 40min
ANZAC slice
1h 40min
Easy everyday white bread
5h 10min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Buttermilk scones
35 Min
Pikelets
35 Min