Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g butter, for greasing
- caster sugar, for dusting
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 200 g double cream
- 15 g cornflour
- 10 g cocoa powder
- ¾ - 1 Tbsp orange peel, finely grated, to taste
- 4 egg whites, from medium eggs
- 1 Tbsp icing sugar, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2721 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 47.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3h
Passion Fruit Soufflé
35 min
Brioche
8h
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Choux Pastry
2h
Floating Islands
40min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4h 30min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 Std. 15 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4h