Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pistachio nuts, unsalted, shelled
of 40 g blanched, shelled hazelnuts - butter, for greasing
- 8 fresh mint leaves
- 2 Tbsp cornflour
-
100
g raw cane sugar
of 100 g sugar - 1 lime, zest only
- 250 g cream cheese
- 250 g ricotta cheese
- 4 eggs
- 500 g water
- fresh mint, plus extra to garnish
-
1
ripe mango, diced
of 2 peaches, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Monkfish and prawn soup
1h
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Normandy Apple Flan
1h 25min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Pear Frangipane
1h 30min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Blueberry Cheesecake
5h
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Carrot Cake
2h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min