Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g pistachio nuts, unsalted, shelled
of 40 g blanched, shelled hazelnuts - butter, for greasing
- 8 fresh mint leaves
- 2 Tbsp cornflour
-
100
g raw cane sugar
of 100 g sugar - 1 lime, zest only
- 250 g cream cheese
- 250 g ricotta cheese
- 4 eggs
- 500 g water
- fresh mint, plus extra to garnish
-
1
ripe mango, diced
of 2 peaches, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1906 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11h 5 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Mushroom Pâté
1h 30min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40 min
Apple and Blackcurrant Pie
2 godz.