Apparaten en accessoires
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
40 g blanched, shelled hazelnutspistachio nuts, unsalted, shelled40 g
-
butter for greasing
-
fresh mint leaves8
-
cornflour2 Tbsp
-
100 g sugarraw cane sugar100 g
-
lime zest only1
-
cream cheese250 g
-
ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
fresh mint plus extra to garnish
-
2 peaches, dicedripe mango diced1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
1906 kJ /
455 kcal
Vetten
31 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pâté en croûte
8u. 45min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45min
Argentinian Alfajores
1u. 10min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1u. 50min
Rhubarb Pancake Pieces
50min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1u. 20min
Crusted Pâté (Spain)
10u.
Onion Pie
2u.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2u.
Creamy French Dressing
5min