Limoncello Tarts

Limoncello Tarts

4.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 15min
8 portions

Ingrediënten

Walnut and Rosemary Pastry
  • walnuts, chopped
    80 g
  • brown sugar
    40 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • fresh rosemary leaves only
    1 Tbsp
  • wholemeal flour
    230 g
  • unsalted butter diced
    120 g
  • large egg
    1
  • wholemeal flour for dusting
Limoncello Filling and Topping
  • sugar
    80 g
  • lemon zest
    1 Tbsp
  • limoncello
    80 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)
    60 g
  • large egg
    1
  • egg yolks from large eggs
    4
  • whipping cream
    200 g
  • fresh figs cut in eighths
    8

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 2244 kJ / 536 kcal
Vetten 32 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 44 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...