Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g blanched almonds
- 120 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 270 g icing sugar
- 65 g plain flour
- 5 egg whites, from large eggs
- 300 g frozen raspberries
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2502 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Quiche Lorraine
45min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Rhubarb Marzipan Slices
1 Std. 10 Min
Frangipane Cake
1h 45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40 min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35 min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min