Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3818 kJ / 913 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 Min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 Std. 20 Min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 Std. 10 Min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30 min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 Std. 15 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min