Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3818 kJ / 913 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15 min