
Apparaten en accessoires
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 45min
2 portions
Ingrediënten
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Voeding per 1 portion
Calorieën
913 kcal /
3818 kJ
Eiwitten
11 g
Vetten
13 g
Koolhydraten
127 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
5.5 g
Natrium
96 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland