Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3818 kJ / 913 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sumac-spiced Houmous
5 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Baklava
3h 45min
Tarte Tatin
1 godz.
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Pickled fruit
744h 45 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 Min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
1 godz.
Pomegranate and Mint Marinade
5 min