Apparaten en accessoires
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 45min
2 portions
Ingrediënten
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
96 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
3818 kJ /
913 kcal
Vetten
13 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
127 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar 2022
12 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced Eggnog
4u. 30min
Beetroot Gravadlax
48u. 20min
Cranberry Chutney
25min
Tarte Tatin
1u.
Walnut Brittle
1u. 30min
Sticky Toffee Puddings
1u.
Chorizo Garlic Butter
3u. 5min
Hollandaise Sauce
15min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5u.
Sautéed Onions (300 g)
20min
Caramelised Red Onion Chutney
24u.
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16u.