Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Anglaise
- 300 g whole milk
- 50 g caster sugar
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 vanilla pod, seeds only (see tip), reserving the pod for later use
Poached Pears
- 720 g red wine, fruity and light
- 100 g golden caster sugar
- 1 tsp honey
- 2 star anise
- 2 cinnamon sticks, halved
- 3 cloves
- 2 Conference pears, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3818 kJ / 913 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15min
Sweet Pastry Tartlets
1 Std. 45 Min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 Std. 15 Min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Apple Peel and Spice Mix
50min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10min
Plain Yoghurt
14 Std.
Cucumber Soup
25min