Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g passata, plus 250 g warm water
of 800 g tinned chopped tomatoes, plus 250 g warm water - 70 g onions, quartered
- 100 g Demerara sugar
- 200 g malt vinegar
- 1 Tbsp tomato purée
- 3 Tbsp golden syrup
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 1 Tbsp soy sauce
- ½ tsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 garlic cloves
- ½ whole nutmeg
- 4 cloves
- 2 star anise
-
2
dried bay leaves
of 2 fresh bay leaves
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 308.8 kJ / 73.8 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 211.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango chutney
1h 20 min
Sticky Toffee Puddings
1h
Carrot and Swede Mash
20 min
Piccalilli
12 godz. 35 min
Garlic and Herb Butter
1u. 10min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Tomato Ketchup
1h 15 min
Mango Chutney
1h 20 min
Tomato ketchup
1h 15 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min
BBQ Sauce
20 min
Lavender Shortbread
1h