
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 200 g plain flour plus extra for dusting
- 80 g unsalted butter cold, diced (2 cm)
- 50 g water cold
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 80 g onions cut in pieces
- 350 g chicken breasts, skinless sliced (1 cm)
- 220 g water
- ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
- 1 dried bay leaf
Sauce
- 25 g unsalted butter diced
- 25 g plain flour
- 150 g milk
- ½ tsp fine sea salt or to taste
- ¼ tsp ground white pepper or to taste
- 80 g white asparagus cooked, sliced (2 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 267 kcal / 1122 kJ
- Eiwitten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
- Koolhydraten
- 22 g