Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 80 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 400 g tinned chopped tomatoes
- ½ Tbsp balsamic vinegar
- 3 fresh basil leaves, roughly chopped
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Supplì
- 100 g bread, torn in pieces
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 600 g risotto rice, any flavour, leftover or freshly made and cooled
- 100 g fresh mozzarella, cubed (1-2 cm)
- 2 medium eggs, beaten
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2801 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 26.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Rainbow Veggie Pizza
1 godz. 40 min
Brandy Hot Chocolate
15 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Blueberry Buns
3 godz. 25 min
Chocolate Peach Trifle
1h 20 min
Vanilla sugar
72 godz.
Salmon burgers
25min
Chocolate Coated Banana Sticks
1 Std.
Tear and Share Snail Bread
2u. 45min
Lollipop Cake
2u. 10min