Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 80 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 400 g tinned chopped tomatoes
- ½ Tbsp balsamic vinegar
- 3 fresh basil leaves, roughly chopped
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Supplì
- 100 g bread, torn in pieces
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 600 g risotto rice, any flavour, leftover or freshly made and cooled
- 100 g fresh mozzarella, cubed (1-2 cm)
- 2 medium eggs, beaten
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2801 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 26.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Basil Chicken Quiche
1h
Salmon Dill Muffins
45min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 Min
Beef and Feta Koftas
1 Std. 20 Min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25 min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Salmon Burger
2 Std. 20 Min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1h 40 min
Turkey Burger
1 Std. 25 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min