Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 80 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 400 g tinned chopped tomatoes
- ½ Tbsp balsamic vinegar
- 3 fresh basil leaves, roughly chopped
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Supplì
- 100 g bread, torn in pieces
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 600 g risotto rice, any flavour, leftover or freshly made and cooled
- 100 g fresh mozzarella, cubed (1-2 cm)
- 2 medium eggs, beaten
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2801 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 90 g
- Vetten
- 26.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry and Coconut Risotto
35min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Rice Pudding Ice Cream with Peach Coulis
4 Std. 30 Min
Banana Cream Pie
4 Std. 15 Min
Sangria
10 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 godz. 40 min
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Dalgona Coffee
10 min
Sicilian Rice Balls (Arancini)
3hod. 5min