Apparaten en accessoires
Torta Pasqualina
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
16 slices
Ingrediënten
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for brushing15 g
-
artichoke hearts marinated in herb oil, drained280 g
-
fresh spinach leaves rinsed300 g
-
dried mushrooms (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained30 g
-
dried marjoram⅛ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
medium eggs4
-
ricotta cheese450 g
-
whipping cream50 g
Hot Water Shortcrust Pastry
-
lard diced, plus extra for greasing140 g
-
salt1 tsp
-
water90 g
-
milk80 g
-
plain flour500 g
-
medium eggs4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
1527 kJ /
365 kcal
Vetten
22.5 g
Koolhydraten
28.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everything Easter
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Leek Quiche
1u. 20min
Heat-Treated Eggs
20min
Orange curry dressing
10min
Falafel
24u.
Peruvian Ceviche
1u. 15min
Turrón
Geen beoordelingen
Salmon tartare
10min
Cheesecake (baked)
7u. 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min