Pastelera de choclo (corn pudding)

Pastelera de choclo (corn pudding)

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • frozen sweetcorn kernels
    1000 g
  • fresh basil leaves
    6
  • onions cut into quarters
    450 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • paprika to taste
    1 - 2 tsp
  • unsalted butter to grease
  • sea salt
    2 tsp
  • sugar plus extra to sprinkle
    45 g
  • milk
    100 g
  • ground black pepper
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 662.9 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1204.1 kJ / 287.8 kcal
Vetten 11.4 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 46.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...