Apparaten en accessoires
Pastelera de choclo (corn pudding)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
662.9 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
46.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Apple spaghetti with strawberry dressing
15min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1u.
Pisco sour
10min
Pickled fruit salad with honey labne
27u. 20min
Sunflower and nori filling
3u. 10min
Pisco Sour
10min
Floating islands
40min
Pisco Sour
10min
Spaetzle
35min
Cacio e Pepe
30min