Apparaten en accessoires
Pastelera de choclo (corn pudding)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
frozen sweetcorn kernels1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions cut into quarters450 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
paprika to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter to grease
-
sea salt2 tsp
-
sugar plus extra to sprinkle45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
662.9 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1204.1 kJ /
287.8 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
46.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pisco Sour
10min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
Pas d’évaluation
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Cochinita Pibil
4h
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Pumpkin Pie
5h 50min
Pisco Sour
10min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Natillas
1h
Caramel Sauce
Pas d’évaluation