Pastelera de choclo (corn pudding)
TM6 TM5

Pastelera de choclo (corn pudding)

3.7 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g frozen sweetcorn kernels
  • 6 fresh basil leaves
  • 450 g onions, cut into quarters
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 - 2 tsp paprika, to taste
  • unsalted butter, to grease
  • 2 tsp sea salt
  • 45 g sugar, plus extra to sprinkle
  • 100 g milk
  • 1 pinch ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1204.1 kJ / 287.8 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
46.7 g
Vetten
11.4 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
4.8 g
Natrium
662.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten