Apparaten en accessoires
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
frozen sweetcorn kernels (see tip)1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions quartered450 g
-
olive oil50 g
-
paprika or to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter for greasing5 g
-
fine sea salt2 tsp
-
caster sugar plus extra for sprinkling45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1335 kJ /
319 kcal
Vetten
10 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pisco Sour
10min
Gluten Free Cheese Choux
1u.
Ginger Snap Cookie Butter
55min
Classic Deep Dish Pizza
4u. 20min
Rainbow Fruit Tart
1u. 40min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Cochinita Pibil
4u.
Pastelera de choclo (corn pudding)
1u.
Sumac and Quinoa Lavosh
2u.
Soya Yoghurt
12u. 10min
Caramel Sauce
Geen beoordelingen
Mandarin Almond Cookies
50min