Apparaten en accessoires
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
frozen sweetcorn kernels (see tip)1000 g
-
fresh basil leaves6
-
onions quartered450 g
-
olive oil50 g
-
paprika or to taste1 - 2 tsp
-
unsalted butter for greasing5 g
-
fine sea salt2 tsp
-
caster sugar plus extra for sprinkling45 g
-
milk100 g
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1335 kJ /
319 kcal
Vetten
10 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sugar-free layered lamingtons
55min
Quiche Lorraine
45min
Pisco sour
10min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1u.
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1u. 30min
Kreem-B-Tween
14u.
Sopapilla
1u. 10min
Pisco Sour
10min
Roquefort Sauce
20min
Pisco Sour
10min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3u.