Compatibele versies
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
of mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
of sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10.7 g
Alternatieve recepten
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Lamb Kebobs
3h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1h 15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Spooky Spaghetti and Meatballs
1h 25min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min