Compatibele versies
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
of mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
of sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10.7 g
Alternatieve recepten
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Steak au Poivre
20 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Best Beer Battered Fish
30 Min