Compatibele versies
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
of mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
of sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 10.7 g
Alternatieve recepten
Toad in the Hole
1 Std.
Chicken Tikka
4h 10min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 godz.
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Onion soup
1 Std. 10 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 Std. 30 Min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min