Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce

Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce

4.8 29 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u.
8 portions

Ingrediënten

Honey Mustard Sauce
  • wholegrain mustard
    75 g
    mustard, (eg. English mustard)
  • honey
    75 g
  • white wine vinegar
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Eggs
  • water
    400 g
  • medium eggs
    10
  • bread torn in pieces
    150 g
  • smoked salmon cut in pieces
    400 g
  • fresh parsley
    10 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • vegetable oil for frying (approx. 1.5 litres)
    sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 1054 kJ / 252 kcal
Vetten 10.7 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...