Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 80 g blanched almonds
- 90 g salted butter, cold, diced
- 200 g plain flour
- 100 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Crumble
- 100 g salted butter, diced
- 75 g sugar
- 130 g plain flour
- 1 tsp ground cinnamon
Filling
- 400 g pears, peeled, quartered, cored, cut in pieces
- 350 g rhubarb, cut in pieces
- 50 g sugar
- 250 g red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 621 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frangipane Cake
1h 45min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1 Std. 20 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min
Fig & Apricot Jam
40min
Raspberry Tartlets
1 Std. 15 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Orange and Marmalade Cake
1 Std. 15 Min
Bramley Apple Shortcake
1 Std. 20 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Pear and Blueberry Crumble
45min
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min