Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart

Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart

4.6 28 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 portions

Ingrediënten

Pastry
  • blanched almonds
    80 g
  • salted butter cold, diced
    90 g
  • plain flour
    200 g
  • caster sugar
    100 g
  • medium egg
    1
  • fine sea salt
    1 pinch
Crumble
  • salted butter diced
    100 g
  • sugar
    75 g
  • plain flour
    130 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
Filling
  • pears peeled, quartered, cored, cut in pieces
    400 g
  • rhubarb cut in pieces
    350 g
  • sugar
    50 g
  • red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.4 g
Calorieën 2598.3 kJ / 621 kcal
Vetten 31.4 g
Koolhydraten 76.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...