Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 80 g blanched almonds
- 90 g salted butter, cold, diced
- 200 g plain flour
- 100 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Crumble
- 100 g salted butter, diced
- 75 g sugar
- 130 g plain flour
- 1 tsp ground cinnamon
Filling
- 400 g pears, peeled, quartered, cored, cut in pieces
- 350 g rhubarb, cut in pieces
- 50 g sugar
- 250 g red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 621 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min
Rhubarb Ice Cream
36 Std. 25 Min
Rhubarb Crumble
55 min
Apple and Blackberry Pudding
1h 15min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20min
Rhubarb Fool
1h 10min
Gooseberry Curd
1h
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min