Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 250 g beetroot, raw, peeled, cut in pieces (see tip)
- 250 g dark chocolate, small pieces or callets
- 200 g light brown muscovado sugar
- 100 g self-raising flour
- 50 g ground almonds
- 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 large eggs
Icing
- 80 g vanilla sugar
- 200 g cream cheese
- 50 g dark chocolate, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48.9 g
- Vetten
- 35.9 g
Alternatieve recepten
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2hod. 50min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Plum and Almond Traybake
1h 5 min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min