Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g rhubarb, cut in pieces (2 cm)
- 200 g golden caster sugar
- 120 g almonds
- 1 orange, thin peelings of skin only and 50 g juice
- 2 large eggs
- ½ tsp baking powder
- 150 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 100 g self-raising flour
- 25 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1795 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 27.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Apple Crumble Cake
1h 10 min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Pear Frangipane
1h 30min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1 godz. 20 min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Pear Frangipane
1h 30min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 godz. 20 min