Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g extra virgin olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 717.5 kJ / 171.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 65.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 Std. 35 Min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.
Vegetable pasta sauce
40 Min
Basil Pesto
10 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12u. 20min
Pesto with Rocket and Chilli
10 Min
Boston Baked Beans
20 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 Min