Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 1000 g pumpkin flesh, cut in pieces (1-2 cm)
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 pinch dried thyme
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 100 g orange juice
- 1 orange, zest only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 811 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 2.94 g
- Koolhydraten
- 14.66 g
- Vetten
- 13.67 g
- Vezels
- 5.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin soup
35min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Pumpkin Soup
35min
Potato Cakes
45 min
Cream of Vegetable Soup
15min
Venison and Potato Goulash
50min
Cream of Asparagus Soup
15min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50 min