Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 10 g fresh parsley leaves
- 30 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 250 g cherry tomatoes
- 15 g lemon juice
- 10 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch sugar
Courgette Fritters
- 550 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 80 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 130 g self-raising flour
- 2 large eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 125 g feta cheese, crumbled
- 4 - 6 Tbsp olive oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 13.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Carrot and Chickpea Spread
15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min