Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g rolled oats
- water, for soaking
- 100 g cashew nuts
- 15 g fresh parsley
- 150 g onions, quartered
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs
- 1 tsp dried oregano
Dough
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g potatoes, red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
-
240
g unsalted butter, soft
of 240 g margarine - 600 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 3 egg yolks, beaten, for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sonja's Bread
3h 10min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5h
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Chewy Pistachio Biscuits
45min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1h 30min
Nut Cupcakes
30 min
Orange and Coconut Squares
35 min
Camille Carrot and Almond Cakes
1sa 35 dk
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 min
Wholemeal Focaccia
2 godz. 35 min
Walnut Bread
2h 45min
Carrot Cake
2h 30min