Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g rolled oats
- water, for soaking
- 100 g cashew nuts
- 15 g fresh parsley
- 150 g onions, quartered
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs
- 1 tsp dried oregano
Dough
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g potatoes, red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
-
240
g unsalted butter, soft
of 240 g margarine - 600 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 3 egg yolks, beaten, for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Happy Veggie Empanadas
1u. 10min
Sultana and Cranberry Rolls
14 Std. 25 Min
Potato Flatbreads
12h
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1sa 5 dk
Plant Candy Bar Bites
1 Std. 50 Min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Australian Oat Damper
55min
German Bread
4h 15 min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Rye and Walnut Bread
1h 25min