Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g rolled oats
- water, for soaking
- 100 g cashew nuts
- 15 g fresh parsley
- 150 g onions, quartered
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs
- 1 tsp dried oregano
Dough
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g potatoes, red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
-
240
g unsalted butter, soft
of 240 g margarine - 600 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 3 egg yolks, beaten, for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45min
Happy Veggie Empanadas
1h 10 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 Std. 45 Min
Vegetable Stroganoff
30min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2u. 45min
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min
Vegan Cheese Alternative
6u. 40min