Apparaten en accessoires
Pineapple Upside Down Cake
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
12 slices
Ingrediënten
Topping
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter diced, room temperature115 g
-
canned pineapple in juice, plus 140 g juice6 - 7 slices
Batter
-
icing sugar170 g
-
unsalted butter diced, room temperature170 g
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour240 g
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
108.3 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
52.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Charlotte Russe
3 Std.
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Lemon Pound Cake
2 Std.
Custard horns
1 Std. 45 Min
Steak au Poivre
20 Min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 Std. 30 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1 Std.
Crema catalana
40 Min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 Std. 45 Min