Apparaten en accessoires
Pineapple Upside Down Cake
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
12 slices
Ingrediënten
Topping
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter diced, room temperature115 g
-
canned pineapple in juice, plus 140 g juice6 - 7 slices
Batter
-
icing sugar170 g
-
unsalted butter diced, room temperature170 g
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour240 g
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
108.3 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
52.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
White chocolate and pistachio madeleines
4u. 35min
Mixed Herbs Rice
35min
Rainbow Fruit Tart
1u. 40min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15u.
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9u. 35min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1u.
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1u. 35min
Apple crumble meringue slice
2u.
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1u. 35min
Potato Gratin
1u. 30min
Orange and Marmalade Cake
1u. 15min
Cheesecake (Baked)
7u. 20min