Apparaten en accessoires
Pineapple Upside Down Cake
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
12 slices
Ingrediënten
Topping
-
brown sugar140 g
-
unsalted butter diced, room temperature115 g
-
canned pineapple in juice, plus 140 g juice6 - 7 slices
Batter
-
icing sugar170 g
-
unsalted butter diced, room temperature170 g
-
large eggs2
-
dark rum divided3 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour240 g
-
baking powder2 tsp
-
salt⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
108.3 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
1714.2 kJ /
409.7 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
12.5 g
Koolhydraten
52.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Banana Nut Bundt Cake
1u. 30min
Charlotte Russe
3u.
Carrot Walnut Bundt Cake
1u. 20min
Lemon Pound Cake
2u.
Custard horns
1u. 45min
Steak au Poivre
20min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2u. 30min
Whole Orange Bundt Cake
1u. 25min
Sponge cake
1u. 50min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1u.
Crema catalana
40min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1u. 45min