Pineapple Upside Down Cake

Pineapple Upside Down Cake

4.3 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
12 slices

Ingrediënten

Topping
  • brown sugar
    140 g
  • unsalted butter diced, room temperature
    115 g
  • canned pineapple in juice, plus 140 g juice
    6 - 7 slices
Batter
  • icing sugar
    170 g
  • unsalted butter diced, room temperature
    170 g
  • large eggs
    2
  • dark rum divided
    3 tbsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • all-purpose flour
    240 g
  • baking powder
    2 tsp
  • salt
    ⅛ tsp

Voeding per 1 slice

Calorieën 409.7 kcal / 1714.2 kJ
Eiwitten 4.1 g
Vetten 20.5 g
Koolhydraten 52.3 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 12.5 g
Natrium 108.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...