Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil
- 300 g onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 leeks, finely cut (only the white part, approx. 300 g)
-
3
ripe tomatoes, cut into quarters (approx. 300 g)
of 200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 101.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Vegetarian Summer Rolls (TM6)
1 Std.
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Sautéed onions and garlic
10 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed leeks (200 g)
15 Min
Browned lamb mince
20 Min