Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g extra virgin olive oil
- 150 g onion, cut in half
- 1 garlic clove
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2111 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Slow Cooked Chili con Carne (Metric)
7 godz.
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 Std. 20 Min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min