Apparaten en accessoires
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
703.5 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
927.8 kJ /
221.8 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
6.1 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
21.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Spiralize
25 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterranean octopus salad
40min
Dairy-free coconut ice cream
Geen beoordelingen
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Geen beoordelingen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1u.
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1u.
Cheese mousse
10min
Mini Shrimp Omelettes
35min