Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado spread
- 15 g fresh red chillies, deseeded, cut in pieces
- 50 g shallots
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 80 g lime juice
- 1 tsp Tabasco ®
- 1 tsp salt
- 400 g ripe avocados, flesh only and cut in pieces
Lime sauce
- 10 g fresh lemongrass, white part only
- 10 g fresh red chillies
- 10 g fresh coriander leaves
- 5 kaffir lime leaves, deveined
- 100 g shallots
- 10 g fish sauce
- 100 g lime juice
- 60 g oyster sauce
- 15 g toasted sesame oil
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 30 g extra virgin olive oil
Assembly
- 8 pieces Hokkaido scallops, large-sized
- 1 tsp coarse sea salt, to garnish
- 1 tsp freshly ground black pepper, to garnish
- 20 g crispy fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 818 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Hainanese chicken and rice
1hod. 50min
Steamed Chicken Essence
1 Std. 10 Min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Vegetable Fritters
20 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Sukiyaki
55 Min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
All-in-one chicken congee
35 Min
Chicken Congee
1 Std. 30 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min