Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado spread
- 15 g fresh red chillies, deseeded, cut in pieces
- 50 g shallots
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 80 g lime juice
- 1 tsp Tabasco ®
- 1 tsp salt
- 400 g ripe avocados, flesh only and cut in pieces
Lime sauce
- 10 g fresh lemongrass, white part only
- 10 g fresh red chillies
- 10 g fresh coriander leaves
- 5 kaffir lime leaves, deveined
- 100 g shallots
- 10 g fish sauce
- 100 g lime juice
- 60 g oyster sauce
- 15 g toasted sesame oil
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 30 g extra virgin olive oil
Assembly
- 8 pieces Hokkaido scallops, large-sized
- 1 tsp coarse sea salt, to garnish
- 1 tsp freshly ground black pepper, to garnish
- 20 g crispy fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 818 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Green Papaya Fish Soup
2h 15 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Whoopi's Lemon Granita
1 Std. 10 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Sukiyaki
55 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Ginger Pork
25 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Rice Congee
4hod. 5min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min