
Compatibele versies
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g watercress washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass without head and innards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 471 kcal / 1971 kJ
- Eiwitten
- 32.55 g
- Vetten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vezels
- 4.9 g