Compatibele versies
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cod with citrus butter
50 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Gochujang seafood risotto
1h
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Geen beoordelingen
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Squid à la provençale
55 min
Clams marinières
30 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Garlic Turkey Stew
45 min