Compatibele versies
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 godz.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Monkfish and prawn soup
1h
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Mapo Tofu
35min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 min
Russian salad
1 godz. 15 min