Compatibele versies
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Nut bolognese
35min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM5)
1 Std. 30 Min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Polenta
50 Min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Monkfish tagine with preserved lemon
1 Std. 35 Min
Asparagus and saffron risotto
35min