Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
2 portions

Ingrediënten

  • watercress washed and dried, plus extra for decoration
    30 - 40 g
  • lemon juice
    5 - 10 g
  • fine salt
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • water
    500 g
  • potatoes cut into pieces (3-4 cm)
    500 g
  • green lettuce leaves
    10 - 12
  • sea bass without head and innards
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 32.55 g
Calorieën 1971 kJ / 471 kcal
Vetten 20.8 g
Vezels 4.9 g
Koolhydraten 38.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...