Compatibele versies
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy mushroom soup
20min
Monkfish and prawn soup
1h
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Sesame salmon and pea soup
1h
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min.
Pea Gazpacho
4h 15min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min.
Creamy pea soup
40min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min