Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
- 100 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 20 - 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) (optioneel)
- 100 g celery stalks, cut in pieces
- 350 g frozen peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli florets
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g double cream, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 min
Cod with citrus butter
50min
Onion soup
1h 10min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Bloody Mary Soup
25 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min