Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
- 100 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 20 - 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) (optioneel)
- 100 g celery stalks, cut in pieces
- 350 g frozen peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli florets
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g double cream, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Raw Beetroot Soup
5 min
Chickpea soup with spinach
40min
Creamy Courgette Soup
25 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Chickpea soup with spinach
40min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Mint Courgettes
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min