Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g balsamic vinegar
- 80 g white wine
- 80 g honey
- 20 g Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary, needles only
- 1 garlic clove
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 500 g courgettes
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1 Tbsp lemon juice, freshly squeezed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25p
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25p
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Chicken Provencale
1h
Chicken Tagine
25p
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Fish and potatoes with tomato sauce
50p
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min