
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Turkey burgers
- 60 g wholemeal bread (approx. 2 slices), roughly torn
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh sage leaves
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 90 g brown onion cut in halves
- 500 g turkey mince
- 1 egg
- 1 pinch sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Caramelised onion and pepper
- 500 g brown onion (approx. 3-4), cut in eighths, layers separated
- 1 red pepper deseeded and cut in thin strips (1 cm)
- 2 Tbsp brown sugar
- 40 g butter cut in pieces (1-2 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- olive oil for frying
Assembly
- 6 bread rolls
- 150 g Swiss cheese thinly sliced
- 50 g rocket leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 367 kcal / 3209 kJ
- Eiwitten
- 45.6 g
- Vetten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vezels
- 6.3 g