Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
Tomato Sauce
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 3 tsp dried herbes de Provence
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1 ½
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g tinned chopped tomatoes
- 150 g water
Chicken Balls
- 110 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g bread, stale, cut in pieces
- 60 g milk
- ¾ tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 medium egg
Spaghetti
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 15 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 270 g dried spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2507 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Egg Fried Rice
35 Min
Shepherd's Pie
1h 40min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3u. 5min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 Min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1h 40min