Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
Tomato Sauce
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 3 tsp dried herbes de Provence
- ¾ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1 ½
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
of 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 600 g tinned chopped tomatoes
- 150 g water
Chicken Balls
- 110 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g bread, stale, cut in pieces
- 60 g milk
- ¾ tsp dried oregano
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 medium egg
Spaghetti
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 15 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 270 g dried spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2507 kJ / 599 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shepherd's Pie
1h 40min
Bolognese Sauce
1h 15min
Mac 'n' Cheese
1h 20 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Egg Fried Rice
35 Min
Chicken Korma
40 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min