Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 ½ Tbsp fish sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Olive Vegetable Rice
1h 5 min.
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Seafood Rice
1h 15min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min