Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 ½ Tbsp fish sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35p
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 Std. 30 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 Min
Spaghetti Vongole
40 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50p
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5h 30min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35p