Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 ½ Tbsp fish sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio Ice Cream
10 Std. 35 Min
Pear, Apple, Kiwi and Ginger Juice
5min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Potato Pancakes
45 Min
Polenta
50 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Dill and feta flatbread
1 Std. 20 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min