Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut in thirds
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut in halves
- 50 g sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
- 1 Tbsp pickled capers
- 400 g tinned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 30 g pine nuts, toasted
- baguette, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2984 kJ / 710 kcal
- Eiwitten
- 67.7 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10 min
Green Curry Chicken
55 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Kung Pao Prawns
45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1h 15 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min