Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 85 g olive oil
-
½
tsp ground cayenne pepper, adjust to taste
of ½ tsp dried chilli flakes, adjust to taste - 1000 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 200 g chopped tomatoes, canned or fresh
- 100 g dry white wine
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Pineapple Parcels
1 godz.
Clams marinières
30 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1sa 35 dk
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Korean Ginseng Chicken
1sa 10 dk
Nyonya Fish Maw Soup
1sa 10 dk
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min