Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g red onions, cut in wedges
- 150 g carrots, sliced (5 mm)
- 70 g celery stalk, sliced (5 mm)
- 80 g red wine
- 4 pork cheeks (approx. 150 g each)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh rosemary leaves
- 1300 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
-
30
g lemon juice (see tip)
of 1 tsp ascorbic acid powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Duck and Pork Terrine
52u.
Browned Shallots (350 g)
25 Min
Browned Shallots (250 g)
25 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min