Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g dried porcini mushrooms
- 30 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, roughly cut in pieces
- 50 g unsalted butter, cold, diced
- 60 g shallots, halved
- 120 g dry white wine
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp chicken stock paste, homemade - 200 g boiling water
- 125 g single cream (approx. 18 % fat)
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
Alternatieve recepten
Onion Soup
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Hollandaise Sauce
15 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Peppercorn Sauce
30 min
Soubise Sauce
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1h 45min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20 min