Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g dried porcini mushrooms
- 30 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, roughly cut in pieces
- 50 g unsalted butter, cold, diced
- 60 g shallots, halved
- 120 g dry white wine
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp chicken stock paste, homemade - 200 g boiling water
- 125 g single cream (approx. 18 % fat)
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 3309 kJ / 789 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 62 g
- Verzadigd vet
- 49 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Soubise Sauce
30 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Beef Stroganoff
1h
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Grated Parmesan Cheese
5min
Mashed Potatoes
45min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 godz. 40 min