Apparaten en accessoires
Soubise Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
vegetable oil20 g
-
onions cut in wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water300 g
-
single cream (approx. 18 % fat)20 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
1823 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
2826 kJ /
674 kcal
Vetten
54 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
28 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thicken Mode
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mustard-dill sauce
2u. 15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Rum Babas
3u. 45min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1u. 55min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1u. 30min
Hollandaise Sauce
15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Spooning Custard
15min
Chocolate Sauce
5min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min