Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g vegetable oil
- 300 g onions, cut in wedges
- 30 g unsalted butter
-
½
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp chicken stock paste, homemade - 300 g boiling water
- 20 g single cream (approx. 18 % fat)
- 30 g plain flour
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 2826 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 28 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1823 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1sa 10 dk
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Quick Cheese Soufflés
45min
Hollandaise Sauce
15 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 min
Creamed spinach
15 min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min