Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rapeseed oil
- 10 - 15 g fresh dill, leaves only, to taste
- 20 - 30 g caster sugar, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 25 g Dijon mustard or other medium hot mustard
- 30 g sweet mustard
- 1 egg yolk, from medium egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 10 g
- Calorieën
- 238.9 kJ / 57.1 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 41.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Sloe Gin
2160h 20 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2 godz. 10 min
Mojito
5min
Italian Rice Cake - Torta di riso
8h 30 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Mayonnaise
5min
Beetroot Gravadlax
48h 20min