Apparaten en accessoires
Mustard Dill Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
350 g
Ingrediënten
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 g
Natrium
41.5 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
238.9 kJ /
57.1 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
1.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2u. 5min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Geen beoordelingen
Bordelaise Sauce
55min
Apple sauce
20min
Pears in Spiced Red Wine
3u. 20min
Duck and Pork Terrine
52u.
Peanut Brittle
1u. 30min
Creamy French Dressing
5min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1u. 10min