Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rapeseed oil
- 10 - 15 g fresh dill, leaves only, to taste
- 20 - 30 g caster sugar, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 25 g Dijon mustard or other medium hot mustard
- 30 g sweet mustard
- 1 egg yolk, from medium egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 10 g
- Calorieën
- 238.9 kJ / 57.1 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 41.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Hollandaise Sauce
15min
Taramasalata
15min
Beetroot salad
10min
Chocolate Mousse
3h 20 min
Mayonnaise
5min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4h 40 min
Peppercorn Sauce
30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Vanilla Custard
15min