Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rapeseed oil
- 10 - 15 g fresh dill, leaves only, to taste
- 20 - 30 g caster sugar, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 25 g Dijon mustard or other medium hot mustard
- 30 g sweet mustard
- 1 egg yolk, from medium egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 10 g
- Calorieën
- 238.9 kJ / 57.1 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 41.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Classic Zabaglione
15min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Hake and Prawn Burger
15min
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13h 30min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
15min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Chicken Liver Parfait
2j 40 mnt