Apparaten en accessoires
Mustard Dill Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
350 g
Ingrediënten
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 g
Natrium
41.5 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
238.9 kJ /
57.1 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
1.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Geen beoordelingen
Mustard-dill sauce
2u. 15min
Fresh Pasta Dough
1u.
Whipped Cream
10min
Béarnaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1u. 15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Chicken Liver Parfait
2u. 40min