Apparaten en accessoires
Mustard Dill Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
350 g
Ingrediënten
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 10 g
Natrium
41.5 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
238.9 kJ /
57.1 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
1.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Choron Sauce
20min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5u.
Onion Ricotta Cakes with Sage
1u.
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1u.
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10u. 55min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Chocolate Chilli Ice Cream
13u. 15min
Crusted Pâté (Spain)
10u.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1u. 20min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min