Apparaten en accessoires
Asparagus with Romesco Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (optioneel) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
917 kJ /
222 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebrate Spring
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Peas and Sweetcorn
15 Min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 Min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 Min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Mint Courgettes
30 Min
Steak au Poivre
20 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 Min