Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g blanched almonds
- 25 g blanched hazelnuts
- 1 garlic clove, unpeeled
- 500 g water
- 350 - 400 g green asparagus, woody ends removed
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp sweet paprika
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g roasted red peppers, preserved, drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
- 80 g tomatoes, quartered
- ½ fresh red chilli, halved, deseeded (optioneel)
- 1 Tbsp red wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cod with citrus butter
50min
Green Goodness Soup
10min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Mashed Potatoes
45 min
Mint Courgettes
30 min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min