Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g blanched almonds
- 25 g blanched hazelnuts
- 1 garlic clove, unpeeled
- 500 g water
- 350 - 400 g green asparagus, woody ends removed
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp sweet paprika
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g roasted red peppers, preserved, drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
- 80 g tomatoes, quartered
- ½ fresh red chilli, halved, deseeded (optioneel)
- 1 Tbsp red wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Chopped Onions
5min
Gazpacho
1h 15 min
Ratatouille
40min
Steamed Broccoli Mash
35min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 godz. 10 min