Apparaten en accessoires
Asparagus with Romesco Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (optioneel) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
917 kJ /
222 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebrate Spring
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Garlic soup
40 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 Min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Chopped Onions
5 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Onion Soup
1 Std.