Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g blanched almonds
- 25 g blanched hazelnuts
- 1 garlic clove, unpeeled
- 500 g water
- 350 - 400 g green asparagus, woody ends removed
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp sweet paprika
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g roasted red peppers, preserved, drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
- 80 g tomatoes, quartered
- ½ fresh red chilli, halved, deseeded (optioneel)
- 1 Tbsp red wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Courgette Omelette
40 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Whisked Egg Whites
5 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Pomegranate Smoothie Bowl
5 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min