Asparagus with Romesco Sauce
TM5 TM6

Asparagus with Romesco Sauce

4.5 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g blanched almonds
  • 25 g blanched hazelnuts
  • 1 garlic clove, unpeeled
  • 500 g water
  • 350 - 400 g green asparagus, woody ends removed
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp sweet paprika
  • 2 pinches ground black pepper
  • 100 g roasted red peppers, preserved, drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
  • 80 g tomatoes, quartered
  • ½ fresh red chilli, halved, deseeded (optioneel)
  • 1 Tbsp red wine vinegar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
917 kJ / 222 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
19 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten