Asparagus with Romesco Sauce

Asparagus with Romesco Sauce

4.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • blanched almonds
    30 g
  • blanched hazelnuts
    25 g
  • garlic clove unpeeled
    1
  • water
    500 g
  • green asparagus woody ends removed
    350 - 400 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • sweet paprika
    1 ½ tsp
  • roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
    100 g
  • tomatoes quartered
    80 g
  • fresh red chilli (optioneel) halved, deseeded
    ½
  • red wine vinegar
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 6 g
Calorieën 917 kJ / 222 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...