Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 20 g lemon juice
- 50 g olive oil
- 250 g sunflower oil
- 5 tinned anchovies, drained
- 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 40 g red onion, halved
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 5 fresh chives, halved
- 5 g fresh parsley leaves
- 12 quail eggs
- 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2601 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Seafood Korma
40min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Geen beoordelingen
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Geen beoordelingen
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1h
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min