Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 20 g lemon juice
- 50 g olive oil
- 250 g sunflower oil
- 5 tinned anchovies, drained
- 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 40 g red onion, halved
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 5 fresh chives, halved
- 5 g fresh parsley leaves
- 12 quail eggs
- 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2601 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 Min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h
Soubise Sauce
30 min
Asparagus and Mango Salad
35min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 godz.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Crème caramel
2 Std. 45 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min