Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 20 g lemon juice
- 50 g olive oil
- 250 g sunflower oil
- 5 tinned anchovies, drained
- 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 40 g red onion, halved
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 5 fresh chives, halved
- 5 g fresh parsley leaves
- 12 quail eggs
- 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2601 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Mushroom-filled Buns
1 godz. 20 min
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Boiled Eggs
20min
Whipped Cream
10min
Mashed Potatoes
45 Min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 Min
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 Min