Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce

Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • liquid vegetable stock
    500 g
  • oil
    1 tsp
  • potatoes cut in cubes (3 cm)
    600 - 700 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • curry powder
    ½ tsp
  • pollock fillets cut in cubes (3 cm)
    600 g
  • savoy cabbage shredded (1 cm)
    250 g
  • cream cheese
    100 g
  • oranges juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
    2 - 3
  • cornflour
    15 g
  • ground turmeric
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 33.4 g
Calorieën 1785 kJ / 427 kcal
Vetten 15.6 g
Koolhydraten 38.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...