Compatibele versies
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min