Compatibele versies
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Peking Chicken
45 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Pork Chops with Orange
2h 25 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Green Goodness Soup
10min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min