Compatibele versies
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Cod with citrus butter
50min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min