Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, halved and deseeded
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp salt (optioneel)
- 2 tomatoes, quartered
Crab Filling
- 20 g fresh coriander
- 1 slice lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 red chilli, halved and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g fresh crab meat
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Ham and Mustard Toasts
3h
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 godz. 45 min
Mango Yoghurt with Condensed Milk
10h 10min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Seafood Pizza
2h 45min
Butterscotch Delight
20 min
Dauphinoise Potatoes
50min