Apparaten en accessoires
Crab Briks
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 portions
Eiwitten
61 g
Calorieën
5101 kJ /
1217 kcal
Vetten
61 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
106 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moroccan Flavours
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Menu: Cod with Clams and Stuffed Sweet Potatoes; Chocolate Pears
Geen beoordelingen
Pollock in Champagne Sauce
Geen beoordelingen
Mushroom Carpaccio (TM5)
25min
Browned Turkey Strips
15min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40min
Rocket watercress juice
5min
Creamed Cod
45min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Crab Tart
2u. 30min