Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, halved and deseeded
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp salt (optioneel)
- 2 tomatoes, quartered
Crab Filling
- 20 g fresh coriander
- 1 slice lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 red chilli, halved and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g fresh crab meat
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 Std.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Raspberry Dacquoise
2 godz.
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1h 25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 Std. 30 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min