
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 2 cm fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli halved and deseeded
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp salt
- 2 tomatoes quartered
Crab Filling
- 20 g fresh coriander
- 1 slice lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 red chilli halved and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g fresh crab meat
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil for frying
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 1217 kcal / 5101 kJ
- Eiwitten
- 61 g
- Vetten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vezels
- 5 g