Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Sauce
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 red chilli, halved and deseeded
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp salt (optioneel)
- 2 tomatoes, quartered
Crab Filling
- 20 g fresh coriander
- 1 slice lemon zest
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 1 red chilli, halved and deseeded
- 1 pinch ground cumin
- 300 g fresh crab meat
- 8 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- oil, for frying
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Monkfish and prawn soup
1h
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Spiced Apple Pie (TM6)
2 Std.
Citrus Water (TM5)
35min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Geen beoordelingen
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5 min
Chicken, Ham and Asparagus Pie
29 Std.
Frozen Fruit Sorbet
5min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 Std. 10 Min
Peking Chicken
45min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min