Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced
- 100 g water, plus extra for soaking
- 1 tsp fine sea salt
Pâté
- 6 - 8 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 tsp pickled green peppercorns
- 2 slices white bread (50 g)
- 100 g button mushrooms
- 900 g pork meat, lean, diced (2 cm)
- 150 g chicken livers, trimmed, cut in pieces
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 3 large eggs
- 50 g milk
- 20 g oloroso wine
-
50
g foie gras mi-cuit
of 50 g pork liver paté (chicken or duck)
Assembly
- 3 slices bacon, unsmoked
- 1 egg, beaten
- 3 gelatine leaves
- 350 g water
- 50 g sweet wine (sweet sherry or Madeira)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1706 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and stilton soup
30 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Chilli con Carne
40min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Apple Strudel
1h 45min
Chocolate Mousse
3h 20min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Peach Pavlova
5 Std. 30 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Red Cabbage
1 Std.