Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 shallot, halved
- 20 g olive oil
- 3 tomatoes, skinned, quartered (approx. 200 g)
- 500 g tomato juice
- 30 g lime juice
- 25 g vodka
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp celery salt
- 4 dashes Tabasco® sauce, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 274 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basque Chicken
1h 10min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 dk
Chicken in Yoghurt
1sa
Floating islands
40 dk
Monkfish and prawn soup
1sa
Salmon Soufflé
1sa
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1h 25min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 dk
Seafood Korma
40 dk
Strawberry and Pear Terrine
9hod. 30min
Cheese Sticks
55min