Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
- 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
- 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin seeds
- 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 1600 g water
- 1 tsp vinegar (see tip)
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3249.3 kJ / 776.6 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 55.8 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 759 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Oxtail stew with butter bean mash
4 godz.
Sweet and Sour Peppers
40 min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 godz. 30 min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 godz. 15 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Biscuits and Gravy
40 min
Keto Mushroom Gravy
45 min
Peach Melba
35min
Peanut Butter Cheesecake
5 godz. 40 min
Mac 'n' Cheese Muffins
1 godz.
Mornay Sauce
15 min
Mac 'n' Cheese
1 Std. 20 Min