Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée

Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

  • lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
    2
  • fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
    600 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
    800 g
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    75 g
  • dried herbes de Provence homemade (see tip)
    2 tsp
  • water
    1600 g
  • vinegar (see tip)
    1 tsp
  • xanthan gum (optioneel) (see tip)
    ⅛ tsp

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 portion

Natrium 759 mg
Eiwitten 26.2 g
Calorieën 3249.3 kJ / 776.6 kcal
Vetten 55.8 g
Vezels 9.2 g
Verzadigd vet 25.5 g
Koolhydraten 44.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...