Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
- 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
- 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin seeds
- 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 1600 g water
- 1 tsp vinegar (see tip)
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3249.3 kJ / 776.6 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 55.8 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 759 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Blood Orange Margarita
15 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1h 25min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Herbes de Provence
5min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Butterscotch Delight
20min
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Aïoli
5min
Anchovy Breadcrumbs
5min