Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, peeled
- 40 g gram flour
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, seeds removed, cut in pieces, plus extra thinly sliced for serving
- 1 - 2 avocados, ripe (approx. 275 g), cut in pieces
- ½ Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- 50 g tomato, halved, deseeded, diced (5 mm)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 957.9 kJ / 228.9 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 660.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamarind millionaire's shortbread
50min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Geen beoordelingen
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1h
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6sa 5 dk
Raspberry and Strawberry Mousse
4sa 20 dk
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 Std.
Tahini and almond ice lollies
Geen beoordelingen
Cream cheese spread with radishes
5 dk
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10min
Sticky Toffee Pudding
1 godz. 55 min