Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tenderstem Broccoli
- 1300 g water
- 20 g salt
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket
- water, ice cold
Poached Cod
- 100 g salt
- 2600 g water
- 2 cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)
Beurre Blanc
- 35 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 300 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g lemon juice
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2911 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry Sauce
1 Std.
Asparagus Risotto
45min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 Std. 30 Min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Creamy tomato soup
30 Min
Onion Soup
1 Std.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Spiced Red Cabbage
1h 10min