Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tenderstem Broccoli
- 1300 g water
- 20 g salt
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket
- water, ice cold
Poached Cod
- 100 g salt
- 2600 g water
- 2 cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)
Beurre Blanc
- 35 g shallots, halved
- 70 g white wine
- 300 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g lemon juice
Serving
- 1 tsp sunflower oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2911 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Suet pastry with thyme
25 min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1sa 35 dk
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min