Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli

Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli

3.9 25 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 20min
2 portions

Ingrediënten

Tenderstem Broccoli
  • water
    1300 g
  • salt
    20 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • tenderstem broccoli stalks, trimmed to fit in simmering basket
    10
  • water ice cold
Poached Cod
  • salt
    100 g
  • water
    2600 g
  • cod fillet loins, boneless (approx. 200 g each, see tip)
    2
Beurre Blanc
  • shallots halved
    35 g
  • white wine
    70 g
  • unsalted butter cold, diced
    300 g
  • lemon juice
    5 g
Serving
  • sunflower oil
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 2170 mg
Eiwitten 43 g
Calorieën 2911 kJ / 702 kcal
Vetten 54 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 32 g
Koolhydraten 6.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...